Από το Blogger.
RSS
Container Icon

Οι εκδόσεις Πνοή στη Βόρειο Ελλάδα

Μετά τις δύο επιτυχημένες παρουσιάσεις της Αθήνας, οι εκδόσεις Πνοή θέλοντας να έρθουν σε επαφή με το κοινό της Βορείου Ελλάδας έχουν προγραμματίσει μια σειρά παρουσιάσεων και καλούν όλους να παρευρεθούν.



Την Κυριακή 15 Μαΐου 2016, 19:00, θα γίνει η παρουσίαση των βιβλίων «Φυσάει» της Κάκιας Ξύδη και «Έγκλημα και Ταλαιπωρία» του Βασίλη Καραναστάση, στην Κατερίνη, στο Θέατρο Commedia του Θανάση Μαργαρίτη. Θα μιλήσουν ο συγγραφέας Βασίλης Μόσχης και ο θεατρικός συγγραφέας-ηθοποιός Θανάσης Μαργαρίτης. Ενώ χαιρετισμό εκ μέρους της ένωσης συγγραφέων θα απευθύνει η Ευαγγελία Κοφινα. Θεατρικό δρώμενο και μουσική θα πλαισιώσουν την παρουσίαση.

Τη Δευτέρα 16 Μαΐου 2016, 20:00, θα γίνει η παρουσίαση των βιβλίων «Φυσάει» της Κάκιας Ξύδη και «Έγκλημα και Ταλαιπωρία» του Βασίλη Καραναστάση, στη Βέροια, στο παραδοσιακό Ζαχαροπλαστείο Σερεμέτα. Για τα βιβλία θα μιλήσουν οι ίδιοι οι συγγραφείς και ο εκδότης της Πνοής Δημήτρης Καραναστάσης.


Την Τετάρτη 18 Μαΐου 2016 20.30 θα γίνει η πρώτη παρουσίαση του βιβλίου «Έγκλημα και Ταλαιπωρία» του Βασίλη Βασίλη Καραναστάση, στο Χατζηγιάννειο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Λάρισας. Για το βιβλίο θα μιλήσουν: Δήμητρα Μπαρδάνη, συγγραφέας-πρόεδρος ΕΛΟΣΥΛ και ο Σωτήρης Ζάχος, εκπαιδευτικός. Αποσπάσματα θα διαβάσει η συγγραφέας Ζωή Οικονόμου. Την εκδήλωση θα συντονίσει η συγγραφέας και υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων των εκδόσεων Πνοή Κάκια Ξύδη.

Και τέλος την Παρασκευή 20 Μαΐου 20:30 θα γίνει η παρουσίαση των βιβλίων «Φυσάει» της Κάκιας Ξύδη και «Έγκλημα και Ταλαιπωρία» του Βασίλη Καραναστάση, στο Καφέ Ζώγια στη Θεσσαλονίκη  (Βενιζέλου 1). Θα μιλήσουν οι συγγραφείς Μάρθα Πατλάκουτζα και Θεόφιλος Γιαννόπουλος. Αποσπάσματα θα διαβάσει η εκπαιδευτικός Αθανασία Τσιατσιάνα, ενώ την παρουσίαση θα συντονίσει η διαχειρίστρια της ομάδας «ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ» Άννα Πατέρα.

Οι εκδόσεις Πνοή σκύβουν με αγάπη και σεβασμό πάνω από τον συγγραφέα και το πνευματικό του έργο.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου