Από το Blogger.
RSS
Container Icon

Οι Ανεμομπελάδες στις Κυκλάδες μιλούν για την Κύθνο


Οι Ανεμομπελάδες στις Κυκλάδες μιλούν για την Κύθνο


"Ο ήλιος έπαιζε κρυφτό με μερικά βιαστικά σύννεφα και άρχισε να γέρνει προς τη δύση, κι αυτή δεν ήξερε τι ακόμα της επιφύλασσαν τα τερτίπια του ανέμου. Τότε είδε μια μεγάλη λωρίδα στεριάς που δημιουργούσε δύο πανέμορφες παραλίες δεξιά κι αριστερά, και κατέληγε σε ένα νησάκι. "Μα αυτή είναι η ξακουστή παραλία 'Κολώνα'" σκέφτηκε, αναγνωρίζοντας αμέσως το μέρος αυτό που ήταν κοντά στο σπίτι της. Φαίνεται ότι ο αέρας, αφού την έκανε μια μεγάλη βόλτα στο Αιγαίο, αποφάσισε να τη γυρίσει στο νησί της.

Από την εικονογράφηση του παραμυθιού. 
Εργο του Απόστολου Πλαχούρη


"Αχ και να προσγειωνόμουν εδώ, θα πήγαινα τρέχοντας στο σπίτι μου και θα γλίτωνα από τους μπελάδες μου" σκέφτηκε χαρούμενα η Ελενίτσα. Όμως ο αέρας δεν της έκανε τη χάρη. Την απομάκρυνε όλο και πιο πολύ από εκεί, ταξιδεύοντάς την πλέον με τόσο μεγάλη ταχύτητα που δεν προλάβαινε να δει τίποτα εμπρός της.
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ "ΑΝΕΜΟΜΠΕΛΑΔΕΣ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ"


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

4 σχόλια:

αγριολουλουδο είπε...

Υπεροχο!!!!!!!!!!!!! σου ευχομαι παντα τις καλυτερες επιτυχιες!!!

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫ περνω απο το σπιτικό σου να ευχηθω ΚΑΛΑ ΜΑΓΙΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ γεμάτα υγεία-αγάπη - ευτυχια.Οι Αγιες μέρες ας απαλύνουν τον πόνο σε οσους υποφέρουν και ας δώσουν σε όλους μας οτι πιο ανθρώπινο υπάρχει για να νιώσουμε όμορφα!!(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫

Κάκια Ξύδη είπε...

Ευχαριστώ πολύ αγριολούλουδο! Εύχομαι κάθε καλό και σε σένα!

Κάκια Ξύδη είπε...

Ευχαριστώ πολύ Γιάννη, εύχομαι να περάσεις τις γιορτές χαρούμενος με την οικογένειά σου!

Δημοσίευση σχολίου